Έκθεση στο μετρό Συντάγματος

pnoi-syntagma-photo event-intro

Λεπτομέριες Έκθεσης

  • Δευτέρα | 18/07/2016 to Τετάρτη | 20/07/2016
  • All Day
  • Εκθεσιακός χώρος του μετρό στο σταθμό του Συντάγματος
  • 6932404504

Η Πνοή Ελλήνων Δημιουργών με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει την θερινή έκθεση χειροποίητου που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα.
Με καλοκαιρινή διάθεση και θετική ενέργεια η πρώτη έκθεση της Πνοής στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Ένα μοναδικό τριήμερο που σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις όλο το Αθηναϊκό κοινό βρίσκεται ακόμα στην πρωτεύουσα , συν τις χιλιάδες τουριστών που ανακαλύπτουν το κέντρο της Αθήνας.

Όλοι οι Έλληνες χειροτέχνες, που έχουν στηρίξει την Πνοή σε όλες της τις εκδηλώσεις, αλλά και πολλοί νέοι καλλιτέχνες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν στο Αθηναϊκό και τουριστικό κοινό μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων προϊόντων.

Όλα αυτά που οι ίδιοι σχεδιάζουν – φιλοτεχνούν και δημιουργούν, όπως κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη διακόσμησης σπιτιού, ρούχα, σανδάλια, καλλυντικά από φυσικά υλικά, είδη δώρου, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, μέλι και γεύσεις που θα σας συναρπάσουν!

Η Πνοή Ελλήνων Δημιουργών βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα χειροτέχνη και προσπαθεί με οργανωμένες εκδηλώσεις να φέρει πιο κοντά στο κοινό όλα τα προϊόντα που φτιάχνονται με αγάπη, αλλά και να δημιουργήσει μια εναλλακτική αντίληψη στον καταναλωτή, προτείνοντας ένα νέο τρόπο ζωής. Πάντα με συλλογική προσπάθεια και πάντα με σεβασμό στο δημιουργό.

 

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.